donderdag 24 november 2011

Post

Vandaag zat er post in mijn KHBO-mailbox rechtstreeks uit Denemarken.
Heel wat informatie in verband met de accomodatie daar, wat we allemaal nodig hebben, wat er allemaal moet betaald worden (of course!) en nog wat praktische zaken.

Heel veel over onze verblijfplaats daar weten we nog niet maar dat volgt in een volgende e-mail. Wat er wel in afspraken terug te vinden is, is het woord 'student dorms' dus volgens mij gaat het om een soort van peda op de campus zelf. We zullen zien...

Toch waren er een paar dingen tussen de informatie die mij meteen opvielen. Onder de titel "Study trip" was er te lezen dat we op 3daagse gaan naar Kopenhagen in week 7 van ons verblijf. Dat wil zeggen in de week van 12 maart.
Het tweede was te vinden onder het puntje "Misc". In Denemarken hebben ze immers ook paasvakantie en die valt daar van 2 tot en met 9 april. Dé datum dus om een beetje Belgisch bezoek te verwachten!

In een bijlage zat er een lijstje met de namen en e-mailadressen van alle deelnemers. Het leeuwendeel van onze groep bestaat uit meisjes. We zijn in het totaal met 32 Erasmussers.

Het begint stilletjes aan allemaal heel concreet te worden, spannend!


Tot schrijfs

Jill Debager! (want dat is nu éénmaal het Deens voor bakker ;) )

Geen opmerkingen:

Een reactie posten