zondag 5 februari 2012

Zondag!

Deze nacht had ik een nachtmerrie over mijn rapport op de KHBO. Ik had 2 onvoldoendes...
Het leek dus niet zo'n plezante dag te worden vandaag... maar Jill Debacker had het mis!!
Ik werd vandaag uitgenodigd door mijn buurvrouw Gabriella (Gabi voor de vrienden) en Markéta om samen een wandeling te doen in het stadscentrum! Ik besloot meteen om mee te gaan, het leek mij een goed idee om niet de hele zondag binnen te zitten. Gabriella en mezelf wandelden via mijn nieuwe route naar de school en verder naar het huis van Markéta, Ilona, Stephanie en Sophie. We pikten Markéta en Ilo op. Samen ontmoetten we Nicole in het tankstation en ik kocht ook wat krediet om op mijn gsm te zetten. (Wat ik ondertussen al deed. De provider is nochthans volledig in het Deens!! Ja, ik ben trots op mezelf!)
We wandelden naar het hartje van het dal waarin het stadscentrum van Haderslev ligt en wandelden rond het kleine meer! Zeer pittoresk als je alles ziet in het sneeuwlandschap! We namen er heel wat grappig en prachtige foto's. Bij de erasmussers zitten namelijk een paar natuurtalenten als het op fotografie aankomt!


We maakten ook meteen kennis met de plaatselijke BenidormBastards die met veel plezier samen met ons op de foto gingen! 

Daarna liepen we wat rond in het verlaten stadscentrum, want echt ALLES is hier gesloten op zondag behalve de supermarkt! Uiteindelijk strandden we in het Franz Kafka-café waar het lekker hygge was. Ik heb er een stuk chocoladetaart gegeten waar zelfs ik (een Belgische-chocolade-verslaafde) U tegen zeg! 
Echt een schitterende Deense/internationale Zondag (met een hoofdletter!)!

1 opmerking:

 1. Ziet er heel plezant uit daar! Erasmus is echt de max!!
  Als je naar Malmö gaat, kan je ook 10km doorrijden naar Lund, heel gezellige studentenstad hoor! ;-)
  Stel et nog superwel daar!

  Wat ik onthouden heb: Erasmus is a-life-changing-experience!!!

  Jättebra!

  BeantwoordenVerwijderen