donderdag 26 januari 2012

Ode an die Freu(n)de(n)

Vandaag is het zover! Om 14u30 verlaat ik het pittoreske Meulebeke om te sporen richting Haderslev.

Er moet op dit moment niet zo heel veel meer gebeuren, pasport nog kopiëren, Deense Kronen nog in de portefeuille stoppen, rugzak nog maken, nog wat eten voorzien voor op de trein en de nieuwe gsm uittesten!
De aandachtige lezers hebben dus gemerkt dat de zwaarste klus er al op zit... de valies is gemaakt! Meer bepaald de 2 valiezen zijn gepakt. Het blijft me een raadsel hoe ik met 2 koffers en 1 rugzak op/van de trein zal raken en op/van de bus zal raken. Zorgen voor binnen een paar uur!! Nu gewoon hopen dat ik alles meeheb.

Wat is er allemaal omgedoopt tot vast Erasmus-materiaal... 40 foto's om daar allemaal uit te hangen, de Belgische vlag (gelukkig nog de Belgische), het schitterende Cancellara-boek met bijhorende konijnenkaartje, het allerkoddigste fotokadertje ooit, een dichtenbundel van een talent, een brief die ik pas mag open doen als ik aankom morgenochtend, een boekje met als titel: "Voor mijn allerbeste vriendin", het te gekke Denemarken-survival-pakket (inclusief naaisetje!), een kaartje van mijn meter, HET mama-travel-kaartje en natuurlijk mijn fototoestel. Uiteraard ga ik niet alleen naar Haderslev jullie gaan gewoon allemaal met me mee... in de kleine dingetjes die in mijn koffer zitten!

Ik kan niet goed omschrijven wat ik nu voel maar het is een beetje dubbel! Natuurlijk ben ik klaar om er in Denemarken volledig in te vliegen, me te amuseren en de tijd van mijn leven te beleven. Aan de andere kant  valt het afscheid me wel zwaar. Dus hier aan alle mensen die ik graag zie en die me de voorbije dagen succes gewenst hebben, een welgemeende DANKJEWEL! Het is fijn om te weten dat er zoveel mensen je avontuur volgen!

Nu genoeg geblogd voor vandaag! Tijd om het inpakken af te ronden!

Tot schrijfs, tot hoors, tot skypes, tot facebooks, tot ziens!

6 opmerkingen:

 1. Super! Ik kijk al uit naar je verhalen en avonturen!! YOU OWN DENMARK GIRL!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. We zullen je missen Jillemie! Have fun daar in Denemarken en ik volg je blog op de voet! :) <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veel posten hé! En ook veeeeeel foto's nemen =)... Zo zien we waarover je schrijft hé :)!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super veel succes Jill! You will do just fine!
  Ik denk aan je! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lieveke! Ik hoop dat je de tijd van je leven zal beleven!
  Heel veel plezier en we skypen é!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen